Zuinig met energie

“Kiezen voor een warmtepompoplossing is 50% besparing op uw energierekening”

In tegenstelling tot de verwarmingsketel maakt een warmtepomp geen warmte, maar verplaatst warmte van buiten naar binnen of omgekeerd. Zelfs bij lage temperaturen onder nul graden is er nog voldoende warmte aanwezig om uw woning of kantoorruimte perfect te verwarmen. Voor de warmteoverdracht bieden diverse aircomodellen uitkomst. Ook vloerverwarming, luchtbehandeling, convector-radiatoren en luchtgordijnen behoren tot de mogelijkheden.

Warmtepomp

Een warmtepomp kan uitstekend uitgebreid worden met zonnewarmte en warm tapwater. Om te koelen keert de warmtepomp het proces om: door warmte uit een ruimte te onttrekken bereikt u de gewenste koele temperatuur. Het gebruik van energie zuinige technieken is voor bedrijven fiscaal vaak erg aantrekkelijk. Zo wordt niet alleen op de vaste kosten bespaard, maar kan ook op de investering worden bespaard.

Nieuwe zuinige technieken

Witte & Groot houd zich ook bezig met de ontwikkeling van nieuwe energie zuinige technieken. Zo hebben wij een koelcel ontwikkeld welke 100% op natuurlijke zonne-energie werkt en geen verdere toevoegingen van elektriciteit, accu’s of andere brandstoffen nodig heeft. Ook als de zon niet schijnt zijn wij instaat de koelcel koel te houden.

150359122652
Energiezuinig foto's